Όροι και Προϋποθέσεις


Καλώς ορίσατε στους Όρους και Προϋποθέσεις για Πωλήσεις και Παράδοση.

Αυτοί οι Όροι και Προϋποθέσεις εφαρμόζονται στους επισκέπτες (εφεξής "Πελάτες”) στον ιστότοπο του προϊόντος μας (εφεξής "Ιστότοπος”). Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις προτού αποκτήσετε πρόσβαση ή/και παραγγείλετε οποιοδήποτε προϊόν από τον Ιστότοπο. Θα δεσμευτείτε σε αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις σε περίπτωση που συμφωνήσετε ρητά σε αυτούς κατά την υποβολή κάποιας παραγγελίας για αγορά από τον Ιστότοπό μας.

Πρέπει να τυπώσετε ένα αντίγραφο αυτών των Όρων και Προϋποθέσεων για μελλοντική αναφορά.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τον Ιστότοπο αυτό ή/και αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις τότε παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Πελατών μας χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που παρέχονται στην αντίστοιχη σελίδα Επικοινωνίας.


І. Προϊόντα και Τιμές

Μπορείτε να βρείτε μια περιγραφή των βασικών χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων των προϊόντων στη σελίδα προϊόντων του Ιστότοπου αυτού.

Οι τιμές των προϊόντων που παρατίθενται στον Ιστότοπο αυτό είναι τελικές και περιλαμβάνουν όλους τους φόρους που εφαρμόζονται. Οι τιμές των προϊόντων μπορεί να αλλάξουν προτού προβείτε σε παραγγελία χωρίς ενημέρωση των Πελατών. Οι Πελάτες συμφωνούν όπως πληρώνουν την τρέχουσα τιμή κατά την ώρα τοποθέτησης της παραγγελίας.


ІІ. Παραγγελίες

Μπορείτε να τοποθετήσετε παραγγελίες μόνο διαδικτυακά, και μόνο μέσω αυτού του Ιστοτόπου. Για να τοποθετήσετε την παραγγελία σας χρειάζεται να συμπληρώσετε όλα τα υποχρεωτικά κενά πεδία στη φόρμα για παραγγελίες, τα οποία είναι σημειωμένα με το σύμβολο (*). Τα είδη δεδομένων που συλλέγονται από αυτό τον Ιστότοπο είναι τα ακόλουθα: Όνομα και Επίθετο, Αριθμός Τηλεφώνου, Πλήρης Διεύθυνση (Πόλη, Ταχ. Κώδικας, Οδός και Διοικητική Περιοχή) και E-mail. Οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες παρέχετε σε αυτό τον Ιστότοπο, από τις οποίες μπορεί να ταυτοποιηθείτε, αποθηκεύονται με ασφάλεια και εμπιστευτικότητα και τυγχάνουν επεξεργασίας με δίκαιο και νόμιμο τρόπο, σε συμμόρφωση με την Πολιτική Εμπιστευτικότητάς μας και το Άρθρο 13/14 του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων). Ο Ιστότοπος αυτός λαμβάνει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία ενάντια σε μη εξουσιοδοτημένη ή παράνομη επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένης της κρυπτογράφησης των πληροφοριών σας βάσει των προτύπων που εφαρμόζονται στη βιομηχανία.

Αφού τοποθετήσετε την παραγγελία σας, θα λάβετε ένα αυτόματο μήνυμα επιβεβαίωσης στη διεύθυνση E-mail που προμηθεύσατε. Λήψη του E-mail επιβεβαίωσης σημαίνει πως η παραγγελία σας έχει γίνει αποδεκτή από το σύστημά μας και είναι έτοιμη για παράδοση. Παρακαλούμε απαντήστε σε εκείνο το E-mail σε περίπτωση που θα θέλατε να ακυρώσετε την παραγγελία σας ή/και να κάνετε αλλαγές που αφορούν την παραγγελία ή/και την παράδοση. Παρόλα αυτά, ανεξαρτήτως του αν έχετε λάβει το E-mail επιβεβαίωσης, και ως μέρος του συστήματός μας ενάντια σε απάτες, διατηρούμε το δικαίωμα να σας καλέσουν οι αντιπρόσωποι του τηλεφωνικού μας κέντρου αφού έχετε τοποθετήσει την παραγγελία σε περίπτωση που χρειάζονται οποιεσδήποτε διευκρινήσεις ή/και για να ζητήσουν την επιβεβαίωσή σας για την παραγγελία ή/και στοιχεία που αφορούν την παράδοση των προϊόντων.

Τοποθετώντας μια παραγγελία στον Ιστότοπό μας και δηλώνοντας ρητά τη συμμόρφωσή σας με αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις, εγγυάστε πως είστε  νομικά ικανοί να συνάψετε δεσμευτικές συμβάσεις. Οι πελάτες πρέπει να παρέχουν ένα έγκυρο τηλεφωνικό αριθμό, E-mail και διεύθυνση και να πληρώσουν την αξία των προϊόντων που παρήγγειλαν κατά την επίσκεψη της εταιρείας μεταφοράς ώστε να μπορούν να τα αποδεχθούν. Οι πελάτες οφείλουν να μην διενεργούν αναληθείς παραγγελίας, να μην κάνουν αναληθείς αξιολογήσεις για προϊόντα και να μην παρέχουν άλλες λανθασμένες πληροφορίες.


III. Μέθοδος πληρωμής

Όλες οι παραγγελίες χρειάζεται να αποπληρώνονται με Μετρητά Κατά την Παράδοση στην εταιρεία μεταφοράς κατά την επίσκεψη του μεταφορέα την ώρα της παράδοσης. Επί του παρόντος δεν δεχόμαστε πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες ή/και άλλα μέσα ηλεκτρονικής πληρωμής. Όσον αφορά τη συλλογή δεδομένων, ο Ιστότοπός μας δεν συλλέγει καθόλου πληροφορίες Πελατών που να σχετίζονται με πληρωμές.


ІV. Παράδοση

Τα προϊόντα που έχουν παραγγελθεί αποστέλλονται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας. Όταν το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε εντός της περιόδου που αναφέρεται σε αυτή τη σελίδα. Δεν φέρουμε ευθύνη για καθυστερήσεις σε παραγγελίες οι οποίες προκαλούνται από την εταιρεία μεταφοράς, λόγω συμπλήρωσης λανθασμένων στοιχείων παράδοσης (διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου) από τους Πελάτες, καθώς επίσης και λόγω άλλης ανωτέρας βίας.


V. Χρήση του Ιστότοπου

Οφείλουμε να ακολουθούμε αυστηρά τον Νόμο περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων που υπάρχει για να προστατεύει τις πληροφορίες των πελατών μας για παράδοση παραγγελιών στην καθορισμένη διεύθυνση παράδοσης εντός της συμφωνημένης περιόδου. Χρησιμοποιούμε ένα ειδικό αλγόριθμο κρυπτογράφησης για να προστατεύσουμε τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχονται. Διατηρούμε τα δεδομένα σε ειδική μορφή η οποία είναι αποδεδειγμένη μαθηματικά ότι δεν μπορεί να αποκρυπτογραφηθεί.

Ενδεχομένως να μην παραδώσουμε τα προϊόντα της παραγγελίας σε περίπτωση που έχουν δοθεί λανθασμένα στοιχεία παράδοσης, όπως λανθασμένη διεύθυνση ή/και αριθμό τηλεφώνου.

Δεν φέρουμε ευθύνη για τις πληροφορίες που καθορίζονται από τον κατασκευαστή των προϊόντων.


VI. Εγγύηση

Πελάτες που καλύπτονται από Εγγύηση μπορούν να επωφεληθούν από οποιαδήποτε από τις ακόλουθες επιλογές:

Εγγύηση 7 Ημερών για Κατεστραμμένο κατά την Άφιξη Προϊόν

Αν το τεμάχιό σας αφιχθεί κατεστραμμένο ή δεν λειτουργεί, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Πελατών μας και μπορείτε να διεκδικήσετε το προϊόν σας ως κατεστραμμένο κατά την άφιξη, ελαττωματικό κατά την άφιξη ή/και με ζημιά κατά την άφιξη (DOA) εντός 7 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας. Αφού επιστρέψετε το προϊόν στη διεύθυνση που παρέχεται από την Υποστήριξη Πελατών μας, μπορούμε να σας στείλουμε ένα νέο τεμάχιο χωρίς χρέωση.

Για να πληρούν τις προϋποθέσεις για ένα αίτημα DOA, οι Πελάτες οφείλουν να κάνουν τα ακόλουθα:

6 μήνες Εγγύηση Επιδιόρθωσης

Η προκαθορισμένη περίοδος εγγύησης είναι 6 μήνες αρχίζοντας από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα, κατά τη διάρκεια των οποίων είστε δικαιούχος για δωρεάν επιδιόρθωση. Κάθε δωρεάν επιδιόρθωση χρειάζεται να επιβεβαιωθεί από τον κατασκευαστή.

Για να είναι δικαιούχοι για τους 6 μήνες Εγγύηση Επιδιόρθωσης, οι Πελάτες οφείλουν να κάνουν τα ακόλουθα:


Προτού ενεργοποιήσετε οποιαδήποτε από τις πιο πάνω επιλογές εγγύησης, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τις συμβουλές αντιμετώπιση προβλημάτων που συνοδεύουν τον Οδηγό Χρήστη του προϊόντος.


VII. Επιστροφές και Αποζημίωση

Οι επιστροφές γίνονται αποδεκτές αφού πρώτα επικοινωνήσετε μαζί μας. Έχετε 14 ημέρες να αλλάξετε γνώμη από την μέρα μετά την παραλαβή της παραγγελίας σας και να επιστρέψετε τα προϊόντα για πλήρη αποζημίωση, εκπληρώνοντας τις προϋποθέσεις που ορίζει η νομοθεσία.

Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν θέλετε το τεμάχιό σας εντός 14 ημερών από την παραλαβή του, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Υποστήριξη Πελατών μας για επιστροφή και πλήρη αποζημίωση. Παρακαλούμε σημειώστε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις το αντίτιμο αποστολής της επιστροφής αποτελεί ευθύνη του Πελάτη και δεν αποζημιώνεται.

Για να είναι δικαιούχοι μιας επιστροφής και αποζημίωσης, οι Πελάτες χρειάζεται να κάνουν τα ακόλουθα:


VIII. Παράπονα

Ο Ιστότοπος αυτός παίρνει στα σοβαρά κάθε ανατροφοδότηση και σκοπεύει να χειρίζεται τα παράπονα όσο πιο γρήγορα και αποδοτικά γίνεται.

Για παράπονα σχετικά με παραγγελίες που τοποθετήθηκαν μέσου του Ιστότοπου παρακαλούμε στείλτε email στην Υποστήριξη Πελατών μας μέσω των στοιχείων που διατίθενται στην αντίστοιχη σελίδα Επικοινωνίας. Για να μας βοηθήσετε κατά το χειρισμό του παραπόνου σας, παρακαλούμε παραθέστε λεπτομερώς το παράπονο από κάθε άποψη, τον αριθμό της παραγγελίας σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.


IX. Αλλαγές στους Όρους και Προϋποθέσεις

Διατηρούμε το δικαίωμα να κάνουμε αλλαγές στους Όρους και Προϋποθέσεις οποιαδήποτε στιγμή, ενώ οι γενικοί όροι με τους οποίους ο πελάτης συμφωνεί κατά την τοποθέτηση της παραγγελίας παραμένουν σε ισχύ. Παρακαλούμε όπως παρακολουθείτε τους Όρους και Προϋποθέσεις για τυχόν αλλαγές.

Ο Ιστότοπος μπορεί να περιέχει τυπογραφικά λάθη, ή άλλα λάθη και ανακρίβειες, και μπορεί να μην είναι πλήρης, ούτε ενημερωμένος. Διατηρούμε λοιπόν το δικαίωμα να διορθώσουμε οποιαδήποτε λάθη, ανακρίβειες ή παραλείψεις και να αλλάζουμε ή να ενημερώνουμε στοιχεία χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την διεκπεραίωση οποιονδήποτε παραγγελιών ενδεχομένως να τοποθετήσετε  βασισμένοι σε πληροφορίες του Ιστότοπου που μπορεί να περιέχει λάθη ή ανακρίβειες, συμπεριλαμβανομένου, χωρίς περιορισμό, σφάλματα, ανακρίβειες ή πληροφορίες που δεν ισχύουν πλέον όσον αφορά τιμολόγηση, αποστολή, όρους πληρωμών και πολιτικές επιστροφών.